Poser med plast skyder brancheløsninger

BRANCHELØSNINGERVores produkter kan skræddersyes til alle brancher. Herunder kan du se et udvalg af løsninger leveret til vores kunder. Hvis du ønsker mere information om, hvad vi kan tilbyde dit firma, er du velkommen til at kontakte os. Klik på billedet for at forstørre det.

Indfarvet hvid Sliderbag med hvid slider og lås. Lynlåsposen er i kraftig Polyethylen (PE) i kvalitet 0,07 mm med 4 farvet tryk på begge sider.

Denne pose blev udviklet til at skulle indeholde cigarer og skulle derfor påtrykkes en advarselstekst i rød men samtidig bevare det eksklusive udseende. Det er lykkedes fint.

Sliderbag i “soft- touch” Polyethylen (PE) i  0,075 mm kvalitet med 3 farvet tryk,  hvid slider og lås.

Soft touch PE er en blød bøjelig mælkehvid plast, hyppigt anvendt til tekstiler.

Denne lynlåspose indeholder støttestrømper, og posen er lavet i 4 varianter til 4 forskellige strømper. Kunden har eftermonteret en krog på posens korte side, så den kan hænge på display.

Sliderbag i kraftigt CPP20 materiale, transparent med hvid slider og lås samt Europahul til ophæng.

CPP20 materialet er erstatningen for PVC. CPP20 er et ugiftigt alternativ med samme bløde egenskaber og holdbarhed som PVC.

Denne Sliderbag lynlåspose anvendes til tunge dørhåndtag af metal, der skal hænge på display i byggemarkeder. Posen skal derfor være meget holdbar og stabil.