Lamizip® m/Tud

Lamizip® – Ståbundsposer med hældetud/spuns.

Lamizip® ståbundspose er specialposer i lamineret folie med en monteret hældetud / spuns.

Laminerede barrieretætte lynlåsposer udført med ståbund og en kraftig hældetud til sikker brug af posen produceres i mange varianter. De specialdesignede poser kan leveres i transparent, aluminium eller farvet folie. Folielagene opbygges omhyggeligt efter såvel det ønskede udtryk fra kunden, som med faglig ekspertise fra producenten, alt efter hvilket produkt, der skal fyldes i poserne. LDPE, PE, ALU, NY er nogle af mulighederne.

Lamizip® kundetilpassede poser kan leveres med flot og detaljeret tryk i op til 12 farver rotogravure tryk. De trykte poser leveres i minimumsoplag på ca. 10.000 stk. afhængigt af formatet og udformningen.

Lamizip® poserne har ståbund og en hældetud med skruelåg. Hældetuden fås i to størrelser, Ø10MM og Ø21,8MM, så den kan tilpasses det produkt, der skal fyldes i poserne.

Joka Packaging ApS fører et varieret udvalg af disse poser som standardsortiment, der kan købes i mindre oplag – ned til 100 stk. En del af vores mindre kunder bruger denne løsning af en eksklusiv standardpose med en trykt etiket på, hvilket giver en flot, personlig og individuel løsning også for en mindre virksomhed.

Lamizip® ståbundsposer med hældetud er særdeles velegnede til alle flydende væsker som juice, saft, vitamindrik, kosttilskud, sprinklervæske og olier, da de er vand- og lufttætte. Poserne kan også leveres med håndtag for at gøre dem mere brugervenlige ved håndtering af de større formater og volumen.

Vi har mange standard poser på lager – se webshoppen

Poserne er særdeles velegnede til alle flydende væsker, som juice, saft, vitamindrik, kosttilskud,, sprinklervæske, olier etc. da de er vand- og lufttætte. Poserne leveres også med håndtag.

Leveringstiden på Lamizip med tud i special udførelser er ca. 12-14 uger.

Ring til os eller skriv: info@joka.dk for mere information om Lamizip med tud.

Klik her for at se nogle af vores brancheløsninger

Lamizip® Ståbunds poser med tud