Lamizip® Ståbund

Lamizip® – Ståposer med lynlås. (kaffeposer)

Lamizip® lynlåsposer er specialposer i lamineret folie med en kraftig lynlåslukning.

Laminerede barrieretætte lynlåsposer udført med ståbund og den kraftige lås til sikker lukning af posen produceres i mange varianter. De specialdesignede poser kan leveres i transparent, aluminium, eller farvet folie. Folielagene opbygges omhyggeligt efter såvel det ønskede udtryk fra kunden, som med faglig ekspertise fra producenten, alt efter hvilket produkt, der skal i poserne. LDPE, PE, ALU, BOPP er nogle af mulighederne.

Lamizip® kundetilpassede poser kan leveres med flot og detaljeret tryk i op til 12 farver rotogravure tryk. De trykte poser leveres i minimumsoplag på ca. 10.000 stk. afhængigt af formatet og udformningen.

Joka Packaging ApS fører et varieret udvalg af disse lynlåsposer som standardsortiment, (se webshoppen)  der kan købes i mindre oplag – ned til 100 stk. En del af vores mindre kunder bruger denne løsning når de ønsker en eksklusiv standardpose med en trykt etiket på, hvilket giver en flot, personlig og individuel løsning også for en mindre virksomhed. For eksempel de små kafferisterier der leder efter kaffeposer med tryk i meget små mængder, kan anvende et lille antal med en etiket. 

Ståposerne er forsynet med to afrivningshak ( tear notches ) i siderne over låsen, der gør dem lette at åbne hos slutbrugeren.

Lamizip® poser med ståbund er særdeles velegnede til fødevarer pga. den laminerede opbygning af folien, de brede sidesvejsninger og den kraftige lås. Derfor kan de også bruges til flydende indhold, da de er vand- og lufttætte.

Derudover er de special designede poser meget velegnede til kaffe ( med ventil monteret ), te, dyrefoder og fødevarer, flydende sæbe, frostvæske etc. Vi kan også levere kaffeposer med ventil fra standard sortimentet, 

Vi har et stort udvalg af standard poser på lager i vores shop. Se dem i vores webshop.

Leveringstiden på Lamizip stå poser i special udførelser er ca. 6-12 uger (afhængig af transportmetode) 

Ring til os eller skriv: info@joka.dk for mere information om Lamizip.

Klik her for nogle af vores brancheløsninger