Handi-Bag® med Hank

Handi-bag® – bæreposer med formstøbt hank

Handi-bag® er specialdesignede bæreposer i Polyethylen (PE) med en formstøbt bærehank. Disse bæreposer kan produceres og tilpasses i alle tænkelige kvaliteter og formater fra 0,06MM – 0,12MM folietykkelse.

De kundetilpassede Handi-bag® bæreposer er forsynet med en formstøbt bærehank, der kan leveres i flere størrelser, der passer til netop jeres design.

Handi-bag® bæreposer kan produceres med jeres tryk i op til 6 farver på begge sider.

Derudover kan denne posetype forsynes med bundfals for at øge volumen.

De specialproducerede og formstøbte hanke er dobbelte og er forsynet med 2 eller 4 asymmetriske tryklåsknapper. Denne særlige konstruktion er udviklet og finjusteret gennem mange år og bevirker, at hankene ikke springer op ved tryk og påvirkning hverken udefra eller indefra selv ved hård belastning. Disse hanke er helt unikke og findes kun hos JOKA.

Handi-bag® kan specialdesignes og tilpasses så individuelt, at de er et oplagt emballagevalg i mange situationer. Fra den eksklusive og solide bærepose til forretninger og butikker, til ophæng på display af eksempelvis VVS- og EL-artikler eller med et flot tryk som blikfang på messer og i reklameøjemed. Bemærk, at hvis poserne bruges til display, er de afgiftsfri!

Leveringstiden på Handi-Bag med hank i specialudførelser er ca. 5-6 uger.

Ring til os eller skriv: info@joka.dk for mere information om Handi-Bag.

Klik her eller på billedet for at se vores brancheløsninger

Klik her for at returnere til Specialløsninger