Kraftig lås Zipgrip®

Kraftig lås Zipgrip®

Specialproducerede Zipgrip® –  poser med ekstra kraftig lås 

Zipgrip® lynlåsposer er specialdesignede poser med en kraftigere lås end Minigrip® poserne. Der findes flere låsetyper, men fælles for dem er, at låsen svejses på folien under produktionen, og derfor kan den placeres på posen, hvor du ønsker det. Det giver en mulighed for at skræddersy denne type lynlåspose helt unikt til dit behov.

Disse skræddersyede lynlåsposer kan produceres i bredder fra ca. 60MM – 1600MM og i posedybder fra ca. 100MM – 900MM.

Zipgrip® lynlåsposer kan leveres med tryk i op til 6 farver på begge sider.

De specialtilpassede Zipgrip® poser fremstilles i Polyethylen (PE), Polypropylen (PP) eller laminat. De fås også i meget kraftige kvaliteter op til 0,15MM, hvilket gør dem særligt velegnet til ståposer til f.eks. dyrefoder og fødevarer.

Zipgrip kan fremstilles i genanvendt plast i mange tykkelser.

De kraftige folier, de kan produceres i, gør dem også velegnet til jordprøver og lignende tungt indhold eller til særligt følsomme produkter som f.eks. cytostatikaprodukter til hospitaler.

Folierne kan leveres indfarvede og kan tilsættes additiver som f.eks. UV-blok, hvilket yderligere udvider deres anvendelsesområde.

Zipgrip® poserne kan specialdesignes med eksempelvis bæregreb over låsen, som ståpose, med bundfals eller med låsen placeret i bunden af posen med en perforeret afrivningsstrimmel og åben top.

Leveringstiden på Zipgrip i specialudførelser er ca. 5 uger.

Ring til os eller skriv: info@joka.dk, for mere information om Zipgrip.

Klik her eller på billedet for at se vores brancheløsninger