Specialløsninger

Minigrip Lynlåsposer og mange andre typer plastposer, individuelle løsninger, med tryk, lynlås, tape, hank, slider…..

Hvis du ikke kan finde en standardplastpose i vores webshop, der matcher dit behov, kan du her se et bredt udvalg af vores skræddersyede poser, der alle kan tilpasses netop dit og dit firmas behov.

Minigrip® Den originale lynlåspose - velegnet til tryk
Minigrip® Lynlåsposer PE
Bæreposer PE
Handi-Zip Nyhed fra Joka
Bæreposer med lås
Automat Pakning
Kaffeposer m/ventil
Laminerede Poser
SliderBags®
Løs Lås
Poser til Hospital
Tapegrip®
Postordreposer
Postordre Poser
Andre Lynlåsposer
Poser uden Lukning

En specialtilpasset løsning fra Joka Packaging i form af en plastikpose, lynlåspose, Handi-bag, en pose med tape, krog eller slider kan være et stærkt medie til at markedsføre jeres produkter og firma.

Som et vigtigt middel til kampagner, messer og i reklameøjemed kan det rette design promovere jeres virksomhed og brand.Plastposen kan gøres personlig med logo og tryk i op til 6 farver, og der kan trykkes på en transparent eller indfarvet pose.
Plastposen fra Joka kan yderligere tilpasses ved at sætte krog, tape, håndtag, lynlås eller andet på, så den opfylder jeres specifikke behov.Har du brug for en særlig beskyttelse af dine produkter, kan vores poser tilsættes forskellige additiver som antistat og UV-blok.
Få mere information om additiver her.
Vores salgsafdeling kan give jer mange eksempler på flotte individuelt tilpassede kundeløsninger og på, hvordan andre kunder har brugt både vores standardposer og specialfremstillede poser.Kontakt Joka Packagings salgs- og kundeservice afdeling for at få tilsendt prøver eller få udarbejdet et uforpligtende tilbud på netop dit behov. Skræddersyede poser i jeres eget design kan leveres i løbet af ca. 5-6 uger.

Lad dig inspirere i menuen nedenfor, og har du spørgsmål så kontakt os gerne på: info@joka.dk