SafeGrip®

 

SafeGrip Sikkerheds pose fra JOKA. Den første børnesikre pose med safegrip åbning

SafeGrip® Den første børnesikre genlukkelige pose.

Mere end 85% af alle ulykker i hjemmet involverer børn under 5 år, børnene er nysgerrige og udforskende og har en tilbøjelighed til at tage alt i munden, uden at kende til farerne ved dette.

Mere end 9 ud af 10 forgiftninger pga. kemikalier sker i hjemmet, stedet hvor børnene tilbringer mest tid. EU direktiv nr. 1297/2014 fra December 2014, slår fast at der skal etableres regler til forebyggelse af forgiftningsulykker hos børn.

SafeGrip® er en ny pose med genlukkelig lynlås, børn ikke kan åbne indenfor 5 minutter men som stadig er nem at åbne og lukke for voksne.

SafeGrip® er certificeret CRC (Child Resistant Closure) i EU & USA af IBE-BVI: ISO 8317 (EU) & US 1700.20 (US).

SafeGrip® kan leveres i 3 standard størrelser fra lager ( kommer snart på web shoppen, indtil da send os en mail: info@joka.dk for størrelser og priser ) desuden kan poserne special produceres med tryk og i mange forskellige størrelser og varianter. Poserne er laminerede (2 lag folie) og er dermed 100 % tætte.

SafeGrip® er en ideel emballage til bl.a:

  • Vaske- og opvaskemidler
  • Medicin og pharma produkter
  • Tobak
  • Batterier
  • Havegødning, insekticider etc.

Sådan åbnes og lukkes posen: På posens yderside er placeret en lille farvet streg – stik tommelfingeren ned i ”lommen” ved stregen, tag fat med den anden hånd og pres med tommelfingrene posen åben – luk posen igen som en almindelig lynlåspose.

SafeGrip åbning af posen fra JOKA