Ny Hjemmeside

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

JOKA Packaging har lanceret en helt ny hjemmeside med alle vores nyheder. Du kan både søge i vores custom made løsninger og i vores standardvarer, som føres i vores webshop.

Fokus er stadigvæk på vores genlukkelige Minigrip® poser – med og uden tryk,  kombineret med mange nyheder f.eks laminerede lynlåsposer, (zipposer) som også fås med hældetud og ventil til kaffe osv. Vi har 2 varianter af laminerede poser: Doybag® og Lamizip® – begge har vi et stort standardsortiment af, men de kan også specialproduceres med tryk etc.  De laminerede poser er 100% vand- og lufttætte og er derfor ideelle til fødevarer.

Vores Minigrip® lynlåsposer har fået en upgrade i kvalitet (fra før 0,05 mm til 0,06 mm tykkelse) samt ultralydssvejsninger, der er meget holdbare. Alle plastposer er ISO og fødevarecertificerede.

Kontakt Joka såfremt du ønsker flere informationer

God fornøjelse.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]